Permanente make-up

Wenkbrauwen en eyeliner

Bij (semi)permanente make-up wordt gebruik gemaakt van een ondiepe tatoeëermethode. Wij gebruiken hierbij de hairstroke- en schaduwtechniek. Hierdoor heeft u één tot drie jaar lang een frisse blik. Wij werken uitsluitend met ijzeroxidevrije pigmenten waardoor er na verloop van tijd geen blauwe of rode waas achter blijft! Daarnaast zijn deze veiliger voor de huid en vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake nemen wij alles met u door. We kijken samen naar de vorm, kleur, eventuele contra-indicaties en risico’s. Op deze manier kunnen we weloverwogen aan de behandeling beginnen, die we na deze intake zullen inplannen.

Na zes weken wordt een nabehandeling ingepland. Dit doen wij omdat ieders huid anders reageert op het GGD goedgekeurde pigment. Bij vrijwel iedereen is een nabehandeling nodig om het perfecte resultaat te behalen. Door nascholingen en congresbezoeken blijven wij constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van permanent make-up. Zo kunnen wij u de mooiste resultaten garanderen.

 

Prijs: vanaf € 195,-     
Maak een afspraak