Foam Tastic Things

40

Op voorraad

  • Levertijd 1-3 werkdagen, incl. mooie samples bij jouw bestelling.
  • Persoonlijk advies nodig? App of bel ons.
  • Gratis verzending vanaf €100,- binnen Nederland

Een multitaskende verzorging met een luchtig schuimpje van fun? Yes, please! Dit serum in schuimvorm hydrateert, herstelt, kalmeert en verkoelt zowel lichaam als gelaat.

Zoals je van een excellente aftersun verwacht. Maar deze doet meer.

 

De formule stimuleert de huidvernieuwing, verbetert de huidbarrière en elasticiteit van de huid, werkt in op huidveroudering, vermindert roodheden en exfolieert zacht de huid. Haar krachtige antioxidanten beschermen tegen oxidatieve stress, veroorzaakt door uv, en bestrijden vrije radicalen.  Net zoals je je skin by Dings zonbescherming het hele jaar door gebruikt, smeer je dit hydraterend schuim elke dag. Je huid heeft er elk seizoen baat bij.

 

Vind je het ‘insmeren’ van kop tot teen na de douche een vervelend gedoe? Dat is nu echt één en al plezierigheid met dit schuimende feestje op je huid. Bye bye boring body lotion! Er komt een instant schuim uit de flacon dat je heel makkelijk uitsmeert, dat snel indringt en niet kleeft. Je huid voelt meteen zijdezacht en gehydrateerd aan.

 

Ruikt naar? Heerlijk kalmerende en vertrouwde kamille. Subtiel en licht kruidig. Het uniseks parfum is bovendien hypoallergeen.