Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wil je bij een gebrek aan een levering dit binnen 48u na ontvangst ons hiervan op de hoogte stellen? Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@skincaremiddelburg.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachten over een behandeling kunnen wij als Anbos lid via de Wkkgz(Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg) afhandelen. We doen ons uiterste best om dit ten alle tijde te voorkomen en proberen eerst samen om de juiste oplossing te vinden.