Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland en ontvang nu een toffe strandtas bij je bestelling vanaf €100,-

Skin Care Middelburg huidbehandelingen

Bij Skin Care Middelburg is alles erop gericht om jouw huid gezond en jou blij te maken. Met onze huidverzorgende behandelingen realiseren we beide.

Stap 1 in onze huidbehandelingen: kennismaking

We starten met een kennismakingsbehandeling om jouw huid en wensen goed in kaart te brengen. Daarna volgt een behandelplan en werken we toe naar een stralende huid.
Wat je wensen ook zijn, het verstevigen van je verslapte huid, het minimaliseren van huidoneffenheden, het aanbrengen permanente make-up of juist het verwijderen van een pigmentvlek. Wij zorgen ervoor met speciaal op jouw huid afgestemde schoonheidsbehandelingen.

Wij werken met Environ

Tijdens deze behandelingen werken we met Environ-producten. Environ is ruim dertig jaar een wereldwijd, geliefd huidverzorgingsmerk dat gebouwd is op wetenschap, schoonheid en verzorging. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen schadelijk Uv-licht, vervuiling en vrije radicalen.  Met het stappensysteem van vitamines zul je versteld staan van het resultaat! Tevens voorkomen en behandelen ze vroegtijdige huidveroudering.

Huidbehandelingen zijn altijd maatwerk

Bij iedere behandeling kijken we naar de huidconditie, mogelijkheden en seizoenen. Jouw huid verandert namelijk mee met de tijd van het jaar, jouw leefstijl en andere omgevingsfactoren. Onze behandelingen zijn dus altijd maatwerk, keer op keer weer!

Permanent ontharen

Wil je een mooie huid zonder ongewenste haartjes? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We bieden verschillende behandelmethoden in elektrisch ontharen en BBL/IPL-laserontharing aan. In sommige gevallen worden onze ontharingsbehandelingen in het gezicht vergoed door je zorgverzekeraar. Check je polis of dit ook voor jou van toepassing is.

Dermatologie / huidtherapie

Annechien is een ervaren Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie en Anne-Sofie specialiseert zich momenteel in huidtherapeutische zorg. Hierdoor kunnen we je ook bij huidproblemen zoals acne, rode vaatjes en pigmentvlekken bijzonder goed helpen. Lees hier meer over huidtherapie.