Ben jij enthousiast geworden van je eerste behandeling bij ons? Of ben je net als wij fan van de producten van Environ? Dan is de gezichtsbehandeling Environ Facial Treatment echt iets voor jou.

Gezichtsbehandeling Zeeland

In Zeeland kun je bij meerdere schoonheidssalons terecht voor een gezichtsbehandeling. Maar wat is de beste behandeling voor jouw huid? Bij Skin Care Middelburg onderzoeken we dat eerst voordat we de behandeling starten. Met een speciaal huidanalyse apparaat, de Observ, maken we een uitgebreide analyse van jouw huid. Daardoor kunnen we de gezichtsbehandeling perfect op jouw huidconditie afstemmen en weet je zeker dat jij de best passende behandeling krijgt.

Afspraak maken

Gezichtsbehandeling met Environ producten

Bij de behandeling van jouw huid kiezen we voor het Environ huidverzorgingssysteem. Door kennis en ervaring weten we hoe dit systeem werkt en wat het voor de huid kan doen. En dat is veel. Environ werkt onder meer met hoge doses vitamine A, C, E en antioxidanten die de huid voeden. Ze geven zichtbare resultaten op elk huidtype, bestrijden zonbeschadiging en gaan voortijdige veroudering tegen.

Environ behandeling met DF machine

Om de opname van de vitaminen en voedingsstoffen uit de Environ producten te optimaliseren, werken we met de DF-machine. Hiermee kunnen we op een lage frequentie tot 4.000% meer vitaminen en antioxidanten in de huid laten opnemen. Zo behalen we dus maximale resultaten in de voeding van jouw huid.

Pijnloze gezichtsbehandeling

Een mooie, gezonde en stralende huid is waar het bij de Environ behandeling om draait. Maar het is natuurlijk ook fijn dat je ondertussen van de behandeling kan genieten. Dat kan. De gezichtsbehandeling is geheel pijnloos en veilig. Ga dus lekker liggen en geniet.

Welke Environ behandeling past bij jou?

Benieuwd naar wat de Environ Facial Treatment gezichtsbehandeling voor jou kan betekenen? En welke Environ behandeling bij jouw huid past? Maak een afspraak. We laten het je graag zien.