Maak kennis met Annechien en Anne-Sofie.

Mijn naam is Annechien Mombarg, 44 jaar en woon in Middelburg. Getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Al vanaf mijn jeugd heeft huidverbetering mij getrokken. Sinds mijn zeventiende was ik werkzaam bij een Amerikaans cosmeticabedrijf. Daar heb ik mij kunnen ontwikkelen op het gebied van cosmetica, kleuranalyse en productverkoop.

Na een tijd met mijn gezin in het buitenland te  hebben gewoond, kwam ik in 2002 terug in Nederland. Toen begon ik aan de opleiding voor schoonheidsspecialist bij Esthetica in Breda. Met mijn diploma op zak kon ik gelijk aan de slag bij een salon voor huidverbetering. Na tweeënhalf jaar heb ik deze zaak overgenomen. Zo werd op 1 januari 2010  Skin Care Middelburg een feit!

Sindsdien ben ik mij verder gaan specialiseren in acne, elektrisch ontharen en permanente make-up. Verder heb ik in 2014 het diploma Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie behaald. Daar maken de specialisaties camouflage en ipl/laser ook onderdeel van uit.

Een gezonde huid is mijn passie en vakkennis is voor mij het allerbelangrijkst. Ik wil mij blijven ontwikkelen in mijn vakgebied zodat je de beste behandeling krijgt die je verdient!

Mijn naam is Anne-Sofie Riemens. Ik ben 24 jaar en woon in Arnemuiden. Ik heb mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste behaald en beheers de specialisatie acne.

Tijdens mijn opleiding verlangde ik naar meer verdieping. Daarom ben ik na het behalen van mijn diploma een basis opleiding dermatologie gaan volgen. Ik vind het erg belangrijk om mijn kennis te blijven vergroten om samen met u de beste resultaten te kunnen behalen. Momenteel volg ik een HBO deeltijdopleiding Huidtherapie in Den Haag. Hierdoor neemt mijn kennis over de huid enorm toe en kun je in de toekomst bij mij terecht voor huidtherapeutische zorg.

Naast tot rust komen en ontspanning vind ik het belangrijk om je kennis bij te brengen over de huid. Daarbij adviseer ik je hoe jij het beste jouw huid kunt verzorgen.  De huid is immers je grootste orgaan. Je hebt er maar één van, daarom vind ik het belangrijk dat je begrijpt welke producten/ingrediënten je het beste kunt gebruiken. Ik wil mijn kennis hierover graag met je delen, zodat we samen werken aan een stralende, gezonde huid!

Graag zie ik je terug in de salon om samen toe te werken naar een stralende, gezonde huid!