Over ons

Annechien Mombarg

Mijn naam is Annechien, 42 jaar en woon in Middelburg. Getrouwd en moeder van twee volwassen zoons.

Al vanaf mijn jeugd heeft huidverbetering mij getrokken. Sinds mijn zeventiende was ik werkzaam bij een Amerikaans cosmeticabedrijf. Daar heb ik mij kunnen ontwikkelen op het gebied van cosmetica, kleuranalyse en productverkoop.

Na een tijd in het buitenland te hebben gewoond met mijn gezin, kwam ik in 2002 weer terug in Nederland. Toen begon ik aan de opleiding voor schoonheidsspecialist bij Esthetica in Breda. Met mijn diploma op zak kon ik gelijk aan de slag bij Skin Care Marnel Jeras. Na tweeënhalf jaar heb ik deze zaak overgenomen en sinds 1 januari 2010 is Skin Care Middelburg een feit!

Na het overnemen van de zaak ben ik mij verder gaan specialiseren: acne, elektrisch ontharen en in 2014 heb ik het diploma Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie behaald. Daar maken de specialisaties camouflage en ipl/laser ook onderdeel van uit.

Een gezonde huid is mijn passie en vakkennis is voor mij het allerbelangrijkst. Ik wil mij blijven ontwikkelen in mijn vakgebied zodat u de beste behandeling krijgt die u verdient!

U bent van harte welkom bij ons in de salon!

Annechien Mombarg

 

Anne -Sofie Riemens

Mijn naam is Anne-Sofie Riemens. Ik ben 22 jaar en woon in Arnemuiden. Ik heb mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste behaald en beheers de specialisaties acne, bindweefselmassage en shiatshumassage.

Tijdens mijn opleiding verlangde ik naar meer verdieping. Daarom ben ik na het behalen van mijn diploma een basis opleiding dermatologie gaan volgen. Ik vind het erg belangrijk om mijn kennis te blijven vergroten om samen met u de beste resultaten te kunnen behalen. In september start ik met een HBO deeltijdopleiding Huidtherapie in Den Haag. Hierdoor zal mijn kennis over de huid enorm toenemen en kunt u daarna bij mij terecht voor huidtherapeutische zorg bij Skin Care Middelburg.

Naast tot rust komen en ontspanning vind ik het belangrijk om u wat te leren/kennis bij te brengen over de huid en te adviseren hoe u het beste uw huid kunt verzorgen. Adviseren staat bij mij op nummer één. De huid is immers uw grootste orgaan. Je hebt er maar één van, daarom vind ik het belangrijk dat u begrijpt hoe u het beste uw huid kunt verzorgen en welke producten/ingrediënten u hiervoor het beste kunt gebruiken. Ik wil mijn kennis hierover graag met u delen.

Graag zie ik u terug in de salon om samen toe te werken naar een stralende, gezonde huid!