Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland.

Skin Care Middelburg is een schoonheidssalon en huidkliniek in Middelburg. Bij ons staat een mooie, gezonde en stralende huid op de eerste plaats. Daar doen we alles voor. Tijdens onze schoonheids- en huidtherapiebehandelingen werken we met de meest geavanceerde technieken, gebruiken we de beste producten en volgen we waardevolle specialisatieopleidingen. Alles zodat jij na onze behandeling zelfverzekerd en blij kunt genieten van jouw mooie huid.

Ons team

Het team van Skin Care Middelburg bestaat uit vier specialisten.

Maak kennis met Annechien

Al van jongs af aan heeft huidverbetering mij getrokken. Zo werkte ik op mijn zeventiende al voor een cosmeticabedrijf. Later heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd en ging ik in een salon voor huidverbetering werken. Na een paar jaar kon ik die zaak overnemen. Zo werd op 1 januari 2010 Skin Care Middelburg een feit!

Sindsdien heb ik me verder gespecialiseerd in acnebehandeling, elektrisch ontharen en permanente make-up en behaalde ik het diploma Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Een gezonde huid is mijn passie en vakkennis is voor mij het allerbelangrijkst. Ik blijf me continu doorontwikkelen zodat jij de beste behandeling krijgt die je verdient! En het resultaat? Een mooie huid en een blije jij.

Maak kennis met Anne-Sofie

Al ver voordat ik op school een vak moest kiezen, wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Niks is mooier dan een stralende gezonde huid! Ik behaalde mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste volgde ter verdieping een basisopleiding dermatologie. Omdat ik het erg belangrijk vind om jou de best mogelijke behandeling te geven, ook als je lastige huidproblemen ervaart, ben ik momenteel bezig met de HBO deeltijdopleiding Huidtherapie.

Tijdens de schoonheids- en huidtherapiebehandelingen kun je heerlijk tot rust komen en ontspannen, maar minsten zo belangrijk vind ik het om je ook meteen wat kennis over je huid bij te brengen. Zo adviseer ik je over hoe jij het beste jouw huid kunt verzorgen en met welke producten dat dan kan. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huid weer gaat stralen. Goed idee?

Maak kennis met Britt

Al sinds ik klein was heeft uiterlijk mij erg geïnteresseerd. Ik kon mij de hele dag vermaken met mijzelf mooi te maken en allerlei nieuwe dingen uitproberen. Tijdens mijn opleiding aan het Scalda heb ik stage gelopen bij Skin Care Middelburg. Na het behalen van mijn diploma kon ik direct aan het werk en doe dit nu met veel plezier!

Het leuke van dit vak is dat het elke dag anders is omdat ook elk persoon en elke huid anders is. Elke dag voer je dan ook verschillende behandelingen uit. Ook kan je bij mij terecht voor make-up advies van Jane Iredale, waarbij we samen gaan kijken wat de mooiste en meest natuurlijke basis is voor jouw huid. Het afgelopen jaar heb ik diverse trainingen gevolgd van onze merken. Zo kan ik jou het beste advies geven! Zie ik je snel in de salon?

Vacature

Ben jij een enthousiaste en vriendelijke schoonheidsspecialiste of huidtherapeut? Wil je doorontwikkelen in je vak en ons team komen versterken? Pas je in een klein team en wil je net als ons je klant een mooie behandeling bieden en een goed en eerlijk advies geven?

Binnen ons groeiende bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar personeel. Je  kunt goed zelfstandig werken en vind sfeer erg belangrijk.  Je wilt het beste uit jezelf halen en bent bereid om te leren werken volgens onze visie. Schroom niet en stuur jouw brief naar info@skincaremiddelburg.nl

Wij kijken naar je uit!