Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland.

Huidoneffenheden op zichtbare plaatsen, zoals pigmentvlekken in je gezicht, kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Ze ontsieren je huid en trekken de aandacht. Dat is niet wat je wilt. Je wilt dat mensen jou zien, niet je huidoneffenheden. Skin Care Middelburg behandelt veel verschillende huidoneffenheden en geeft jouw huid weer zijn gezonde, stralende uitstraling terug.

Soorten huidoneffenheden

Er zijn tal van huidoneffenheden waar Skin Care Middelburg behandelingen voor biedt. Denk aan rode vaatjes, steelwratjes, pigmentvlekken, fibromen, bloedblaasjes en rode bobbeltjes of plekjes. We behandelen nagenoeg alle goedaardige huidoneffenheden die er zijn.

Doorverwijzing huisarts of dermatoloog

We zijn opgeleid in het herkennen van kwaadaardige huidoneffenheden. Bij twijfel behandelen wij uiteraard niet, maar verwijzen we door naar de huisarts of dermatoloog. Vanwege een hoger risico op huidkanker behandelen we daarom ook geen moedervlekken.

Verschillende technieken

We hebben verschillende technieken in huis om huidoneffenheden te lijf te gaan. Afhankelijk van de soort huidoneffenheid kiezen we de methode die hierbij voor het mooiste resultaat zorgt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Voorbeeld: pigmentvlekken verwijderen

Een veelvoorkomende huidoneffenheid is bijvoorbeeld de pigmentvlek. Pigmentvlekken ontstaan vaak door veranderende hormoonhuishouding en zon. Veel vrouwen krijgen ermee te maken. Pigmentvlekken verwijderen is dan ook een veelgevraagde behandeling in onze salon in Middelburg, Zeeland. We hebben we alles in huis om deze behandeling zorgvuldig en effectief voor je uit te voeren. Al na een enkele behandeling zie je het resultaat!