Onder je oksels, op je benen, buik of rug. Waar het ook zit, overtollig haar op je lichaam is niet prettig. Met name in de warme maanden van het jaar kun je er extra hinder door ondervinden. Je kunt overtollig haar zelf scheren of epileren, maar dan blijft het terugkomen en beschadig je vaak je huid. Skin Care Middelburg biedt uitkomst met een BBL / IPL behandeling.

BBL unieke IPL behandeling Zeeland

Voor permanente ontharing op je lichaam gebruiken we een unieke IPL behandeling, de BBL-technologie. BBL is voluit Broad Band Light. Het systeem is gebaseerd op het IPL systeem, een manier van laser ontharen, en combineert twee verschillende IPL-systemen. Dit maakt BBL extra effectief en geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypes.

Hoe werkt een BBL / IPH behandeling?

Bij een BBL / IPL behandeling verhitten we meerdere haren tegelijk door het toedienen van intense lichtflitsen. De hitte beschadigt het haarzakje waardoor er geen nieuw haartje meer uit groeit. Met deze vorm van laser ontharen halen we resultaten van maximaal 85% verwijdering van overtollig haar.

Aantal behandelingen bij laser ontharen

Bij een BBL/IPL behandeling hebben we gemiddeld 6-8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Daarna volgt een jaarlijkse nabehandeling. Die is nodig om je haargroei op langere termijn onder controle te houden.