Kom je voor het eerst in onze schoonheidssalon in Middelburg? Kies dan voor deze kennismakingsbehandeling. Tijdens de behandeling maak jij kennis met ons, onze werkwijze en onze producten. En wij maken kennis met jou en jouw huid. Je krijgt een complete gezichtsbehandeling en een persoonlijk huidadvies voor thuis.

Afspraak maken

Huidanalyse

Om een goed beeld te krijgen van jouw huid, gebruiken we de Observ huidscan. Hiermee maken we een uitgebreide huidanalyse. Dankzij deze analyse kunnen we de huidconditie exact bepalen, een passend behandelplan opstellen en jou een goed en eerlijk advies geven.

Behandeling na huidanalyse

Na de huidanalyse starten we een uitgebreide behandeling om jouw huid een eerste boost te geven. In deze behandeling kunnen, afhankelijk van jouw wensen, de volgende handelingen aan bod komen:

 • Dieptereiniging
  Op basis van de huidanalyse weten we welke reiniging voor jouw gezicht het beste is. Eventuele onzuiverheden halen we op professionele wijze weg
 • Harsen en/of epileren
  We verwijderen eventuele ongewenste haartjes in je gezicht.
 • Verven wenkbrauwen
  Mogen je wenkbrauwen wel wat sterker naar voren komen? Wij zorgen ervoor.
 • Afsluitend masker met verzorging
  We brengen je huid tot rust met een verzorgend masker. Ook hierbij is de huidanalyse weer de basis van onze behandel- en productkeuze.

Advies op basis van huidanalyse

Na deze fijne kennismakingsbehandeling geven we je advies mee voor thuis. Wat kun jij doen om jouw huid het beste te verzorgen? Dankzij de huidanalyse kunnen we je passend persoonlijk advies geven over de verzorgingsproducten die het beste bij jouw huid passen.

Contact opnemen

Kennismakingsbehandeling als start voor een gezonde, stralende huid

De kennismakingsbehandeling is de start voor jouw gezonde en stralende huid. De huidanalyse en het behandelplan bieden de basis voor de verdere behandeling. Wellicht zijn de Environ Facial Treatments een goed vervolg of ben jij meer gebaat bij een IPL Fotofacial of een reeks peelingbehandelingen. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wij geven advies, jij kiest.