Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland en ontvang nu een toffe strandtas bij je bestelling vanaf €100,-

Gewoon een heerlijke opfrisser voor je huid of de behandeling van voornamelijk pigmentvlekjes en couperose of roodheid. Met de IPL Fotofacial zorgen we voor huidverbetering op allerlei vlakken. We zorgen dat jouw huid weer mooi en egaal wordt.

BBL technologie voor optimale huidverbetering

Voor een behandeling in huidverbetering zetten we ons Broad Band Light-systeem in. Dit innovatieve systeem is gebaseerd op de IPL-technologie en werkt met intens pulserend licht. Doordat er twee verschillende IPL-systemen in gebruikt worden, is het extra effectief en geschikt voor de meeste huidtypes. De resultaten zijn echt ongeëvenaard!

Huidverbetering bij oneffenheden

We zetten de IPL/BBL Fotofacial onder meer in bij de behandeling van huidoneffenheden zoals couperose, bloedblaasjes, pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en ontsierende adertjes. Bij de behandeling vernietigen we de ongewenste huidoneffenheden waardoor de huid de kans krijgt om zich weer in gezonde vorm te herstellen.

Meest vooruitstrevende en veilige methode van huidverbetering

Het BBL-systeem waar wij mee werken is een van de meest vooruitstrevende en veilige cosmetische behandelsystemen die vandaag de dag beschikbaar is op de markt. Het wordt ook vaak gebruikt door dermatologen en is zeer veilig voor je huid.

Voor resultaten zie onze social media pagina’s:

Facebook

> Instagram