Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland en ontvang nu een toffe strandtas bij je bestelling vanaf €100,-

Overbeharing in je gezicht, zoals bovenmatige wenkbrauw-, snor- of baardgroei, is vervelend. Je kunt er zelf wat aan doen met epileren of harsen, maar dat is een steeds terugkerend en onprettig karwei. Met permanent ontharen via de BBL-techniek verwijderen we overtollige haargroei snel en pijnloos.

IPL ontharen gezicht

Voor ‘IPL ontharen gezicht’ gebruiken we bij Skin Care Middelburg de BBL-technologie. BBL staat voor Broad Band Light. Het systeem is gebaseerd op de IPL-technologie. Het werkt met intens pulserend licht, ofwel een laser. Het voordeel van BBL ten opzichte van IPL is dat het twee verschillende IPL-systemen combineert. Hierdoor is het extra effectief en geschikt voor zowel donkere als lichte huidtypes.

Permanent ontharen Zeeland

Niet alle schoonheidsspecialisten in Zeeland maken gebruik van de BBL-techniek. Velen gebruiken IPL ontharing. Kijk hier dus goed naar wanneer je verschillende aanbieders van permanente ontharing met elkaar vergelijkt.

Aantal behandelingen permanente ontharing gezicht

Bij een BBL/IPL ontharing hebben we gemiddeld 6-8 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Daarmee kunnen we tot maximaal 85% van het overtollige haar in je gezicht duurzaam verwijderen. Een jaarlijkse nabehandeling is nodig om je haargroei onder controle te houden.

IPL ontharen gezicht óf elektrisch ontharen

In plaats van BBL/IPL ontharen in je gezicht kun je ook kiezen voor elektrisch ontharen. Bij deze methode van permanente ontharing duren de behandelingen wat langer, maar is het eindresultaat beter. Verwijderde haartjes komen namelijk nooit meer terug. Lees hier meer over elektrisch ontharen.

Advies

Wat is de beste optie voor de permanente ontharing in jouw gezicht? Bij Skin Care Middelburg adviseren we je erover. We leggen je de verschillende opties uit en geven aan wat volgens ons de beste methode voor jouw huid en haar is.