Verzendkosten boven €100,- gratis binnen Nederland en ontvang nu een toffe strandtas bij je bestelling vanaf €100,-

Heb je last van te lichte, te weinig of geen wenkbrauwhaartjes of ben je het beu om iedere dag opnieuw die eyeliner te moeten aanbrengen? Dan is permanente make-up wellicht iets voor jou. Tijdens deze gratis intake bespreken we de mogelijkheden met je.

De vele opties van permanente make-up

Tijdens jouw bezoek aan onze salon in Middelburg informeren we je over de vele opties van permanente make-up. Er is meer mogelijk dan je denkt. Van onopvallende poederschaduw make-up tot strakke dunne lijntjes.

Afspraak maken

Wenkbrauwen tatoeëren versus permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up op de wenkbrauwen wordt soms ook wel eens wenkbrauwen tatoeëren genoemd, maar eigenlijk is het iets anders. Bij een tatoeage wordt er namelijk pigment in diepere huidlagen aangebracht waardoor het je leven lang zichtbaar blijft. Bij permanente make-up brengen we pigment in hogere huidlagen aan waardoor het met verloop van tijd vervaagd en verdwijnt.

Minder definitief dan wenkbrauwen tatoeëren

Bij permanente make-up zit je, anders dan bij wenkbrauwen tatoeëren, dus nergens oneindig aan vast. De make-up blijft, afhankelijk van de keuze, 1-3 jaar mooi. Daarna vervaagt het en kun je het met een opfrisbehandeling laten bijwerken. Wil je op dat moment je make-up wat aanpassen, dan kan dat dus.

Afspraak maken

Permanente eyeliner

Hetzelfde geldt voor permanente eyeliner. Ook deze brengen we met dezelfde methode aan. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we een pigmentkleur, dikte en vorm die mooi bij jouw gezicht past.

Advies over permanente make-up behandeling

Tijdens de intake geven we je bovendien advies over wat jij kunt doen om de behandeling zo succesvol mogelijk te maken. Wat je wel en beter niet kunt eten of drinken bijvoorbeeld en hoe je jouw huid goed verzorgt.